Bullying στην Ελπίδα Ιακωβίδου on air - «Όλα τα λεφτά» το ύφος της - VIDEO

Bullying στην Ελπίδα Ιακωβίδου on air - «Όλα τα λεφτά» το ύφος της - VIDEO

Ο συμπαρουσιαστής της, Θεόδουλος Κουλλαπή, ο σκηνοθέτης, ακόμα και η floor manager της έκαναν bullying on air.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής 'Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα' την Δευτέρα, 10/12. Θέλησε να φτιάξει τρούφες υγιεινές, χωρίς ζάχαρη.

Έτσι έβαλε τα γάντια της, μάζεψε τα μαλλιά της και άρχισε την κατασκευή των περιβόητων γλυκών.

Στο πλευρό της ο Θεόδουλος, ο οποίος την βοηθούσε καθόλη τη διάρκεια της συνταγής. Η floor manager την ρωτούσε αν έκανε έρευνα για την εν λόγω συνταγή και ο σκηνοθέτης έλεγε στον συμπαρουσιαστή της Ελπίδας για την συνταγή της... στο ακουστικό.

Όταν έφτασε η ώρα της δοκιμής, ο Θεόδουλος αρνήθηκε να δοκιμάσει με πρόφαση ότι τα τρουφάκια έπρεπε να μπουν στο ψυγείο. Μάλιστα διαβεβαίωσε την Ελπίδα ότι θα τα δοκίμαζε την επόμενη μέρα με την παρουσιάστρια του ΡΙΚ να μην μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της.  

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.