Bullying στην Ελπίδα Ιακωβίδου on air - «Όλα τα λεφτά» το ύφος της - VIDEO

Bullying στην Ελπίδα Ιακωβίδου on air - «Όλα τα λεφτά» το ύφος της - VIDEO

Ο συμπαρουσιαστής της, Θεόδουλος Κουλλαπή, ο σκηνοθέτης, ακόμα και η floor manager της έκαναν bullying on air.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής 'Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα' την Δευτέρα, 10/12. Θέλησε να φτιάξει τρούφες υγιεινές, χωρίς ζάχαρη.

Έτσι έβαλε τα γάντια της, μάζεψε τα μαλλιά της και άρχισε την κατασκευή των περιβόητων γλυκών.

Στο πλευρό της ο Θεόδουλος, ο οποίος την βοηθούσε καθόλη τη διάρκεια της συνταγής. Η floor manager την ρωτούσε αν έκανε έρευνα για την εν λόγω συνταγή και ο σκηνοθέτης έλεγε στον συμπαρουσιαστή της Ελπίδας για την συνταγή της... στο ακουστικό.

Όταν έφτασε η ώρα της δοκιμής, ο Θεόδουλος αρνήθηκε να δοκιμάσει με πρόφαση ότι τα τρουφάκια έπρεπε να μπουν στο ψυγείο. Μάλιστα διαβεβαίωσε την Ελπίδα ότι θα τα δοκίμαζε την επόμενη μέρα με την παρουσιάστρια του ΡΙΚ να μην μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της.  

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE