ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απόδοση ευθυνών και το κλίμα στην ΑΕΚ!

Η απόδοση ευθυνών και το κλίμα στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ δέχθηκε δύο σερί ήττες για πρώτη φορά φέτος (από ΕΝΠ και Πάφο εκτός έδρας).

Μετά το πέρας της 12ης αγωνιστικής, οι Λαρνακείς είναι στο 4ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας με 19 πόντους και δύο παιχνίδια λιγότερα (με Πάφο και Απόλλωνα εντός). Τόσους πόντους έχουν και η Ανόρθωση με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το θέμα όμως είναι αλλού! Δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών στους κιτρινοπράσινους και δεν υπάρχει χρόνος για να κάνει κάποιος τον δικαστή. Το να κάνεις μια κριτική καλοπροαίρετη ναι είναι αποδεκτό, το να καταθέσεις τις δικές σου απόψεις ως οπαδός αυτής της ομάδας είναι αποδεκτό, όμως η ισοπεδωτική κριτική μόνο κακό θα κάνει. Συμφωνούμε πως αυτές οι δύο ήττες ήταν εκτός προγράμματος και πως έχασε έδαφος η ομάδα όμως υπάρχει ακόμη ένας γύρος συν τα πλέι οφ. Κανείς δεν έχασε και δεν κέρδισε κάτι από τον Δεκέμβριο. Αυτό που πρέπει να κάνουν όσοι απαρτίζουν το κιτρινοπράσινο οικοδόμημα είναι να στηρίξουν την ΑΕΚ να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και να μείνει εκεί.

Το κλίμα μπορεί να μην είναι το καλύτερο δυνατό όμως έρχονται δύο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων, και θα πρέπει οι Λαρνακείς να τα πάρουν για να αντιστρέψουν την υφιστάμενη κατάσταση. Απόλλων εκτός και Νέα Σαλαμίνα εντός λέει το πρόγραμμα και ήδη ο Ιραόλα μαζί με το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (13/12) κόντρα στη Λεβερκούζεν σκέφτεται τις δικές του διορθωτικές κινήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top