ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Κολοκούδιας…

ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Κολοκούδιας…

Αποβλήθηκε ο Γιώργος Κολοκούδιας, επειδή είπε στον Τράττο ότι είναι λίγος σαν διαιτητής, αλλά και ότι δεν θα έφευγε εύκολα από την περιοχή τους. 

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ (ΕΔΩ). 

Μας ξάφνιασε ο έμπειρος επιθετικός, γιατί δεν θυμόμαστε ξανά να έχει τόσο έντονη αντίδραση. 

Μάλλον θα μετάνιωσε, όταν αργότερα ηρέμησε, όσο κι αν ένιωθε έντονα ότι έπρεπε να τους δώσει πέναλτι ο Τράττος στο χέρι του Ρομπέρζ (έκανε χέρι ο Γάλλος, αλλά σωστά δεν δόθηκε η παράβαση). 

Επειδή με τα όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλο αγώνα, θα «εισπράξει» από τον Δικαστή έξτρα «καμπάνα», πέραν της αυτόματης ποινής. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE