ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση των τριών τραυματιών- Το θαύμα που τους έσωσε

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση των τριών τραυματιών- Το θαύμα που τους έσωσε

Ευχάριστα τα νέα για τους τραυματίες από το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/12), στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών, στο ύψος της Άλασσας.

Μιλώντας την Δευτέρα (10/12) στο ThemaOnline, ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε ότι και τα τρία πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δεν έφεραν οποιοδήποτε σοβαρό τραύμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Νεότερα για τους τραυματίες- Άνοιξε μετά από τρεις ώρες ο δρόμος

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαήλ και οι τρεις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων, έφεραν ζώνες ασφαλείας, γεγονός που σε συνδυασμό με τους αερόσακους, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μην έχουμε χειρότερα, παρά τη σφοδρότατη σύγκρουση.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα σαλούν, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν σε παρακείμενο χαντάκι. Στη σκηνή εκτός από μέλη της Αστυνομίας, έσπευσαν και μέλη της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό επιβαινόντων.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE