Ο τραυματισμός μοτοσικλετιστή που φλέρταρε Κύπρια παρουσιάστρια στον δρόμο – VIDEO
10.12.2018 - 10:31
Η δε παρουσιάστρια όπως είπε νιώθει ακόμα τύψεις για τον τραυματισμό του μοτοσικλετιστή, γιατί δεν σταμάτησε κιόλας βλέποντας τον να έχει πέσει στην νησίδα και να του έχει φύγει η μηχανή.
Η Γεωργία Γεωργίου μιλώντας στην «Φωλιά των Κου κου» την Δευτέρα, 10/12, αποκάλυψε ένα πολύ άσχημο περιστατικό που της συνέβη πριν πολλά χρόνια στην Κύπρο.
Το περιστατικό ανέφερε on air η Κύπρια παρουσιάστρια μιλώντας με τους συνεργάτες της σχετικά με το φλερτ στον δρόμο. Ο οδηγός της μηχανής «θαμπώθηκε» μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά από την ομορφιά της Κύπριας παρουσιάστριας.
Όπως είπε η Κύπρια συνεργάτης της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη: «Δίπλα μου ήταν ένα παιδί με μηχανή. Με φλέρταρε σε κάθε φανάρι που σταματάγαμε. Τσουπ στο ένα, τσουπ στο δεύτερο, τσουπ στο τρίτο. Κι εκεί που ξεκινάει και ανάβει το φανάρι φεύγω και φεύγει κι αυτός και πέφτει πάνω στη νησίδα με τη μηχανή... και του φυγε η μηχανή στο άλλο ρεύμα.»
Και συνέχισε η Γεωργία Γεωργίου αφήνοντας κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό τους συνεργάτες της: «Παιδιά ήταν εντάξει. Δεν σταμάτησα ποτέ. Νιώθω ακόμα τύψεις. Όπου κι αν είσαι ώρα σου καλή. Να σαι καλά».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.