Τρένο χωρίς φρένα η Ομόνοια 1948

Τρένο χωρίς φρένα η Ομόνοια 1948

Για την 5η αγωνιστική του Πανσόλειου Πρωταθλήματος η Ομόνοια 1948 κέρδισε το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ Κακοπετριάς με 7-0.

Τα γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Σεργίου σημείωσαν δύο ο Δ. Αθανασίου (25΄ και 63΄), από ένα οι Π. Πεχλιβάνης (34΄), Γ. Μαυροφτής (38΄), Μ. Μιλτιάδους (54΄), Μ. Μιχαήλ (79΄) και Π. Μαυροφτής (82΄).

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE