ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντίπαλοι δάσκαλοι και γονείς για… καλό σκοπό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντίπαλοι δάσκαλοι και γονείς για… καλό σκοπό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Κυριακή (9/12) οι δάσκαλοι του ΚΓ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα και ο γονείς των μαθητών, βρέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο για καλό σκοπό.

Με πρωτοβουλία του καθηγητή Γυμναστικής του σχολείου στον Άγιο Σπυρίδωνα, διοργανώθηκε φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των δασκάλων και των γονέων.

Από την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, μαζεύτηκε το ποσό των 750 ευρώ, το οποία δόθηκε στον σύνδεσμο «Γκολ στη Ζωή».

Την επιταγή παρέλαβαν οι ποδοσφαιριστές, Ανδρέας Αβραάμ της ΑΕΛ και Αντρέ Σκέμπρι του Απόλλωνα. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι μέλη του συνδέσμου.

Για την ιστορία, η ομάδα των δασκάλων κέρδισε … στις λεπτομέρειες!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο YS stadium στον Άγιο Αθανάσιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.