Μακάβριο εύρημα – «Έμεινε» όταν ανακάλυψε τί έθαψαν στην αυλή τους οι γείτονες

Μακάβριο εύρημα – «Έμεινε» όταν ανακάλυψε τί έθαψαν στην αυλή τους οι γείτονες

Μπορεί να βρίσκεται εκεί, εδώ και λίγο καιρό, όμως η εν λόγω γυναίκα μόλις πρόσφατα ανακάλυψε το τί έθαψαν στην αυλή τους.

Ο λόγος για γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ζει με την οικογένεια της σε μια ήσυχη γειτονιά της χώρας, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει την περιοχή.

Δίπλα από την οικία της, όπως αναφέρει η γυναίκα, ζουν δυο μεσήλικες άνδρες, οι οποίοι είναι αδέλφια.

Μέχρι πρότινος μαζί με τα δυο αδέλφια ζούσε και η ηλικιωμένη μητέρα τους, η οποία δυστυχώς απεβίωσε.

Όπως ανέφερε η εν γυναίκα σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο, ο χώρος ταφής της ηλικιωμένης γυναικάς είναι η πίσω αυλή του γειτονικού της σπιτιού.

Με άλλα λόγια, στην αυλή του γειτονικού της σπιτιού, βρίσκεται ένας τάφος.

Η γυναίκα σε μια κίνηση «απόγνωσης» ως προς το τί να κάνει, ανάρτησε το πρόβλημά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χρήστες της ανέφεραν πως όσο περίεργο και αλλόκοτο ένα τέτοιο περιστατικό να είναι, δεν είναι κάτι το παράνομο.

Όπως εξήγησαν υπάρχει νόμος ο οποίος δίνει το δικαίωμα στους συγγενείς του νεκρού να θάψουν τον δικό του όπου θέλουν, φτάνει να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό θανάτου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE