Έρχεται Κύπρο για να υπογράψει και να πιάσει δουλειά ο εκλεκτός του Αναστασίου! (PIC)

Έρχεται Κύπρο για να υπογράψει και να πιάσει δουλειά ο εκλεκτός του Αναστασίου! (PIC)

Ο γυμναστής Λεωνίδας Παπαδάκης είναι ο εκλεκτός του προπονητή της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου, για να να αναλάβει επικεφαλής του τμήματος εκγύμνασης του «τριφυλλιού» και θα πλαισιώνεται από τον Γιάννο Γεωργαλή, ο οποίος είχε μέχρι σήμερα την ευθύνη της εκγύμνασης, αλλά και τον Χρίστο Εμμανουήλ στην αποκατάσταση και πρόληψη.

Ο Παπαδάκης ο οποίος έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, με θητεία σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και εμπειρία από το Ουκρανικό πρωτάθλημα, θεωρείται ένας από τους καλύτερους γυμναστές της Σούπερ Λίγκας.

Έμεινε πρόσφατα ελεύθερος και αναμένεται να έρθει την ερχόμενη Τρίτη (11/12) στην Κύπρο, για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της Ομόνοιας και τις υπογραφές των σχετικών συμβολαίων, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE