Συνελήφθη 41χρονος άνδρας - Τον βαραίνουν δυο καταδίκες

Συνελήφθη 41χρονος άνδρας - Τον βαραίνουν δυο καταδίκες

Στη σύλληψη 41χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου 08/12 αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, για απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης και ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα τον Φεβρουάριο του 2015 στη Θεσσαλονίκη και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων για διακίνηση ναρκωτικών.

Στο μεταξύ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε όχημα που οδηγούσε, αλλά και στην οικία του, στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δέμα και ισάριθμο μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 220,3 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE