Συναντάται με τον Δένδια στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Τι θα συζητηθεί
Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος, Νίκο Δένδια, συναντάται - σήμερα - στην Αθήνα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για οικογένεια 8χρονου στην Κρήτη, αφού σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, το αγόρι υπέστη ανακοπή το Σάββατο (8/12), ενώ βρισκόταν με μέλος της οικογένειας του στο σπίτι του.
Ο άτυχος 8χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί ανένηψαν το αγόρι, καταφέρνοντας στη συνέχεια να τον σταθεροποιήσουν, πριν μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παιδιών, του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.
Όπως δήλωσε στο cretapost.gr ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το 8χρονο παιδί κατέληξε στις 8 το πρωί της Κυριακής (9/12).
Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




