Φελκ: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες – Κρατάμε τα θετικά και ξέρω που χρειαζόμαστε βελτίωση»

Φελκ: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες – Κρατάμε τα θετικά και ξέρω που χρειαζόμαστε βελτίωση»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Τάσος Μάρκου», μετά το τέλος του αγώνα της ΕΝΠ με αντίπαλο τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Κάρικ Φελκ.

Αναλυτικά:

Πρώτα απ΄ όλα, να ευχαριστήσω τον κόουτς για το καλοσώρισμα. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Δεν ήμασταν καλοί στην αρχή, δεν ήμασταν έτοιμοι. Κάναμε κάποιες αλλαγές μετά το 2-0 και ανεβήκαμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε τρία ή και τέσσερα γκολ και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

Μπορεί να χάσαμε, αλλά κρατάμε τα θετικά από το παιχνίδι. Δουλεύω μία εβδομάδα με την ομάδα και ξέρω πως και που θέλουμε βελτίωση.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε επιστροφές παικτών, ενώ απόψε είδα παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια και αυτό είναι θετικό.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, αλλά και τον κόσμο για την παρουσία του, αφού τους νιώσαμε στο γήπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE