Χέφελ: «Κακή εμφάνιση και άτυχοι…» – Τι είπε για τη μάχη του τίτλου

Χέφελ: «Κακή εμφάνιση και άτυχοι…» – Τι είπε για τη μάχη του τίτλου

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Έκτορ Χέφελ, μιλώντας με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο FC δήλωσε αρχικά «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσαμε. Είχαμε καλή κυκλοφορία και ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι αλλά μετά το γκολ τους κλείστηκαν πίσω και δεν μπορούσαμε να τους διασπάσουμε. Με την αποβολή ακόμα πιο πίσω και έγινε πιο δύσκολο. Αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι αφού χάσαμε».

Αναφερόμενος για τη 2η συνεχόμενη ήττα της ομάδας του επισήμανε «Παίζουμε πολλά ματς, ήδη είμαστε 22. Οι άλλοι επαιξαν λιγότερα. Τη Δευτέρα ήμασταν κακοί ως ομάδα, σήμερα νομίζω παίξαμε καλά. Τη Δευτέρα ήταν κακή εμφάνιση, τώρα ήμασταν άτυχοι».

Τέλος, για τη μάχη του τίτλου παρατήρησε «Όχι ακόμα θέλουμε το πρωτάθλημα. Θα χάσει κι ο ΑΠΟΕΛ κι ο Απόλλωνας πόντους, εμείς πρέπει να μη χάσουμε άλλους βαθμούς γιατί θα μείνουμε πολύ πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE