ΛΑΡΝΑΚΑ: Πλαστογράφησαν υπογραφές των μετόχων και τις έστειλαν στον Πρόεδρο- Στο ΤΑΕ ο Πρόεδρος της εταιρείας Ζήνων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πλαστογράφησαν υπογραφές των μετόχων και τις έστειλαν στον Πρόεδρο- Στο ΤΑΕ ο Πρόεδρος της εταιρείας Ζήνων

Καταγγελία σχετικά με υπόνοια πλαστογραφίας υπογραφών μετόχων της εταιρείας Ζήνων έγινε σήμερα (Σάββατο 8/12) στην αστυνομία, ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας έχει αρχίσει ήδη τη διερεύνηση της υπόθεσης και θα λάβει αριθμό καταθέσεων.

Συγκεκριμένα, το πρωί, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εταιρείας Λεωφορείων Ζήνων Λάρνακας, Λουκάς Λουκά, μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας και προέβη σε καταγγελία σχετικά με υπόνοιες που του εγέρθηκαν για την πιστότητα τριών υπογραφών μετόχων της εταιρείας, οι οποίες εμφανίζονται σε επιστολή, η οποία, όπως δήλωσε ο κ. Λουκά στο ΚΥΠΕ, στάλθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στην Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου.

Η επιστολή, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα Λουκά Λουκά, αφορούσε στο αίτημα μελών του ΔΣ να επανεξεταστεί από το Υπουργείο Μεταφορών το ποσό που εμβάζεται από το Υπουργείο προς την Ζήνων. Οπως είπε, οι τρεις μέτοχοι του ανέφεραν ότι δεν υπέγραψαν την συγκεκριμένη επιστολή.

Σύμφωνα με Αστυνομικό εκπρόσωπο που επιβεβαίωσε την ύπαρξη της καταγγελίας, το ΤΑΕ Λάρνακας έχει αρχίσει ήδη τη διερεύνηση της υπόθεσης και θα λάβει αριθμό καταθέσεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, να κληθεί και γραφολόγος για να γνωματεύσει το γνήσιο ή όχι των υπογραφών.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφια αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.