Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Την λύπη και απαρέσκειά της εξέφρασε με δηλώσεις της στο ThemaOnline η Μαρίνα Καρού, Ταμίας του Συνδέσμου Γονέων Γυμνασίου/Λυκείου Κάτω Πύργου.

«Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας μειωτικά και ειρωνικά σχόλια που έχουν γίνει για το γεγονός ότι στον χριστουγεννιάτικό μας λαχνό συμπεριλαμβάνουμε ένα φλομπέρ» είπε η κ. Καρού και πρόσθεσε: «Κατ΄ αρχάς θέλω να πω ότι είμαστε κυνηγετική περιοχή. Μας έκαναν δώρο αυτό το φλομπέρ για να το κληρώσουμε. Είναι απόλυτα λογικό».

Η κ. Καρού, πρόσθεσε: «Το σχολείο μας αποτελείται από 50 παιδιά. Μόνο αυτά κι εμείς οι γονείς γνωρίζουμε τι περνάμε καθημερινά λόγω αποστάσεων και ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Με λυπεί, λοιπόν, ιδιαίτερα που με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε βρήκαν αυτό το θέμα για να ασχολούνται μαζί μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE