Έλληνας αστυνομικός συνελήφθη στους Άγιους Σαράντα

Έλληνας αστυνομικός συνελήφθη στους Άγιους Σαράντα

Έλληνας αστυνομικός που ανήκει στη φρουρά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιόγιακα Βασίλη, συνελήφθη το Σάββατο 08/12 στους Άγιους Σαράντα από την αστυνομία της Αλβανίας.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός μαζί με τον βουλευτή πέρασαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα προκειμένου να παρευρεθούν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σε έλεγχο που του έγινε λίγο αργότερα, οι αρχές της Αλβανίας εντόπισαν πάνω στον αστυνομικό ατομικό οπλισμό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Σαράντα.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE