Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα.
Το Survivor επιστρέφει τον Φεβρουάριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τρίτη σεζόν και η παραγωγή του παιχνιδιού φαίνεται να προσέγγισε αρκετούς Κύπριους ηθοποιούς και παρουσιαστές για να συμμετάσχουν.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Αλεξία Αναστασίου, η οποία επιβεβαίωσε με δηλώσεις της στο περιοδικό «Tv Mania», ότι προσεγγίστηκε.
«Ισχύει ότι μου έγινε πρόταση και τώρα αναμένω να με ειδοποιήσουν από Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.
Η Κύπρια παρουσιάστρια εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης αφού είναι κάτι που θα το ήθελε πολύ, όπως ανάφερε.
Θυμίζουμε ότι για το Survivor 3 δέχθηκε πρόταση και η Κάλια Ελευθερίου, η οποία μιλώντας στο ThemaOnline, είπε: «Δεν πήρα κάποια απόφαση... δεν συζήτησα τίποτα». Όπως μας εξήγησε διανύει μια δύσκολη περίοδο, με ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση σε Κύπρια παρουσιάστρια για το Survivor 3
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις