Τι ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ στον ΑΠΟΕΛ το πρωί του Σαββάτου – ΦΩΤΟ

Τι ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ στον ΑΠΟΕΛ το πρωί του Σαββάτου – ΦΩΤΟ

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θυμήθηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΓΣΠ, που έγινε σαν σήμερα (8/12) πριν από δύο χρόνια, δηλαδή το 2016.

Η ανάρτηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (8/12):

»#onthisday Ο ΑΠΟΕΛ επικρατεί του Ολυμπιακού Πειραιώς με 2-0 και γίνεται η πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής κυπριακή ομάδα που τερματίζει πρώτη σε Όμιλο UEL και προκρίνεται ταυτόχρονα στην φάση των «32»».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE