Τι ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ στον ΑΠΟΕΛ το πρωί του Σαββάτου – ΦΩΤΟ

Τι ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ στον ΑΠΟΕΛ το πρωί του Σαββάτου – ΦΩΤΟ

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θυμήθηκε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΓΣΠ, που έγινε σαν σήμερα (8/12) πριν από δύο χρόνια, δηλαδή το 2016.

Η ανάρτηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (8/12):

»#onthisday Ο ΑΠΟΕΛ επικρατεί του Ολυμπιακού Πειραιώς με 2-0 και γίνεται η πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής κυπριακή ομάδα που τερματίζει πρώτη σε Όμιλο UEL και προκρίνεται ταυτόχρονα στην φάση των «32»».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE