Fars Attact: Έκανε φάρσες αλλά δεν ήθελε να προβληθούν τα επεισόδια

Fars Attact: Έκανε φάρσες αλλά δεν ήθελε να προβληθούν τα επεισόδια

Άτομο που «έστηνε» φάρσες μέσω της εκπομπής του Χάρη Αριστείδου, ζήτησε να μην προβληθούν τα επεισόδια που συμμετείχε.

Και αυτό γιατί δεν εξασφάλισε άδεια από τους εργοδότες του, σύμφωνα με το περιοδικό «Tv Capuccino».

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που δεν προβλήθηκε κάποιο επεισόδιο που ήδη γυρίστηκε. Υπάρχουν πολλές φάρσες που δεν προβάλλονται γιατί τα θύματα δεν δέχονται να προβληθεί το επεισόδιό τους.

Ωστόσο, κάθε «όχι», στοιχίζει πολλές εργατοώρες στην παραγωγή και στο κανάλι, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός για το μέλλον της εκπομπής.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η εταιρεία παραγωγής και το Omega, συζητούν την διακοπή της εκπομπής, μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE