Δεν βγήκε άσπρος καπνός στα γραφεία της Αλληλεγγύης

Δεν βγήκε άσπρος καπνός στα γραφεία της Αλληλεγγύης

 Το Εκτελεστικό Γραφείο του Κινήματος Αλληλεγγύη συνήλθε την Παρασκευή το απόγευμα στη Λάρνακα με αντικείμενο τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Το Εκτελεστικό Γραφείο όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Αλληλεγγύης «ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Κινήματος, Ελένη Θεοχάρους για τις τελευταίες εξελίξεις στις μέχρι σήμερα διαβουλεύσεις με τις πολιτικές δυνάμεις του πατριωτικού ενδιάμεσου χώρου».

«Το Εκτελεστικό Γραφείο εξουσιοδότησε την Πρόεδρο να διευκρινίσει ορισμένα ζητήματα που εκκρεμούν προ της διαμόρφωσης της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που καταστατικά πρέπει να υποβληθεί ενώπιον της Πολιτικής Επιτροπής για σκοπούς λήψης τελικής απόφασης».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE