Θέλει νίκη με ΑΠΟΕΛ για να διατηρηθεί στην κορυφή η Ομόνοια U15 (δηλώσεις Αλέξανδρου Ναθαναήλ)

Θέλει νίκη με ΑΠΟΕΛ για να διατηρηθεί στην κορυφή η Ομόνοια U15 (δηλώσεις Αλέξανδρου Ναθαναήλ)

Ντέρμπι έχει αυτή την εβδομάδα η Ομόνοια U15 καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση από Ομόνοια:

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας καθώς πέρα από το γόητρο, οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ενδεχομένως να αυξήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους.

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Αλέξανδρος Ναθαναήλ.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς πρόκειται για ντέρμπι. Έχουμε καλή ομάδα, μια πολύ καλή επιθετική γραμμή και έτσι πιστεύω πως θα αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες και θα κερδίσουμε το ματς. Πιστεύω πως ο αγώνας θα κριθεί από την τακτική που θα εφαρμόσουμε. Μέχρι τώρα τα πάμε αρκετά καλά, είμαστε πρώτοι και αήττητοι και θεωρώ πως θα συνεχίσουμε έτσι και θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Προσωπικά έμεινα λίγο πίσω λόγω κάποιου τραυματισμού που είχα όμως σιγά σιγά ανεβαίνω και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου» ανέφερε.

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE