Δεν υπάρχει καμιά σκέψη στρατιωτικοποίησης της Κύπρου, δήλωσε ο Τσίπρας στη Μόσχα

Δεν υπάρχει καμιά σκέψη στρατιωτικοποίησης της Κύπρου, δήλωσε ο Τσίπρας στη Μόσχα

Δεν υπάρχει καμιά σκέψη για προοπτική στρατιωτικοποίησης της Κύπρου, τόνισε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνοντας πως μίλησε και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο κ. Τσίπρας παρατήρησε πως δεν είχε λογική μια τέτοια σκέψη (για στρατιωτικοποίηση), την ώρα που Κύπρος και Ελλάδα αγωνίζονται για την απομάκρυνση των κατοχικών στρατευμάτων από το νησί.

Είπε ότι έγιναν οι απαραίτητες επικοινωνίες μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας και της Κύπρου και σημείωσε πως η Κυπριακή Δημοκρατία ακολουθεί μια εξαιρετικά ισορροπημένη πολιτική ελλιμενισμού στα λιμάνια της προς όλες τις φίλιες και εταιρικές δυνάμεις και προς τη Ρωσία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE