ΟΡΙΣΤΙΚΗ αναβολή αγώνα στην Κύπρο λόγω βροχόπτωσης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΟΡΙΣΤΙΚΗ αναβολή αγώνα στην Κύπρο λόγω βροχόπτωσης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Απίστευτο κι όμως Κυπριακό…

Ενώ είχε οριστεί για απόψε (07/12, 20:00) ο εξ αναβολής αγώνας της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΛ στο Αθλητικό κέντρο της «Κυρίας» στη Λευκωσία, το ματς έχει αναβληθεί ξανά, όπως ενημέρωσε η επίσημη Ανόρθωση!

Αναλυτικά:

«Νέα οριστική αναβολή για το ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΑΕΛ! Παρά του ότι η τελευταία βροχόπτωση ήταν νωρίς το πρωί, σε επιθεώρηση που έγινε πριν από λίγο, διαφάνηκε ότι συνεχίζει η οροφή να στάζει εντός του γηπέδου με αποτέλεσμα να κρίνεται επικίνδυνο και ακατάλληλο για διαξαγωγή αγώνα…».

Σημειώνουμε ότι η μόνωση του γηπέδου έχει καταστραφεί ολοσχερώς από τις βροχές!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.