Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Νεότερη ανακοίνωση από τη λεγόμενη αστυνομία στα κατεχόμενα, προβαίνει σε διόρθωση των ονομάτων των τριών νεκρών. Οπως αναφέρεται, οι τρεις που έχασαν τη ζωή τους είναι η Gunay Kandaz, 18 ετών (η οποία λανθασμένα θεωρείτο από την `αστυνομία` ως αγνοούμενη) ο Tolga Bekci, 21 ετών και ο Ahmet Kilic 23 ετών.
Αναφέρεται ότι μετά από την νεκροψία ταυτοποιήθηκε το πτώμα της Gunay Kandaz και έτσι η κοπέλα που αγνοείται είναι η Gaye Soyutok.
Το όχημα, με τέσσερις επιβάτες, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και έπεσε σε γκρεμό. Οι υπόλοιποι τρεις επιβάτες εντοπίστηκαν νεκροί, ενώ το όχημα βρέθηκε χθες.
Στο μεταξύ ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού των περιοχών οι οποίες υπέστησαν μεγάλες ζημιές λόγω της θεομηνίας.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις