Εκ νέου κίτρινη προειδοποίηση από το τμήμα μετεωρολογίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εκ νέου κίτρινη προειδοποίηση από το τμήμα μετεωρολογίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανανεώθηκε την Παρασκευή (7/12) η προειδοποίηση του Τμήματος Μετεωρολογίας Κύπρου, που αναφέρει ότι το επίπεδο επικινδυνότητας στο κίτρινο, μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 7/12.

Όπως αναφέρει η προειδοποίηση, αναμένονται καταιγίδες, ενώ η ένταση βροχής ενδεχομένως να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστόμετρα σε διάρκεια έξι ωρών.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE