ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός εντοπίστηκε 36χρονος στην οικία του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός εντοπίστηκε 36χρονος στην οικία του

Στην οικία του νεκρός, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 06/12 36χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας Λάρνακας νεκρός στο σπίτι του, το μεσημέρι της Πέμπτης 06/12.

Τον 36χρονο άνδρα, έψαχναν οι συνάδελφοί του, καθώς δεν εμφανίστηκε στην εργασία του από τη Δευτέρα 03/12.

Ο Βρετανός άνδρας, έμενε μόνος του στην οικία του στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας ενώ εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που πραγματοποιείται την Παρασκευή 07/12.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.