Στο σκοτάδι περιοχές της Πάφου λόγω της κακοκαιρίας - Επηρεάζεται και η Λεμεσός

Στο σκοτάδι περιοχές της Πάφου λόγω της κακοκαιρίας - Επηρεάζεται και η Λεμεσός

Ζημιές προκάλεσε σε αρκετές περιοχές στην επαρχία Πάφου η κακοκαιρία που έπληξε την πόλη την νύχτα της Πέμπτης (6/12). Ως αποτέλεσμα πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΑΗΚ, λόγω βλάβης που προκλήθηκε στο δίκτυο από την κακοκαιρία, περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Η ΑΗΚ με ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της ενημερώνει ότι λόγω υπερφόρτωσης του Κέντρου Τηλεξυπηρέτησης της ΑΗΚ από εισερχόμενες κλήσεις υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση. Λόγω Σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατεί σε όλη την Κύπρο, έχει παρατηρηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλές Περιοχές. Η ΑΗΚ επιλαμβάνεται των βλαβών».

Δείτε τις περιοχές της Πάφου και της Λεμεσού που επηρεάζονται από την κακοκαιρία και έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση.

ΠΑΦΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ

*H Κεντρική φωτογραφεία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE