Τρίβει τα χέρια του… Τι θέλει

Τρίβει τα χέρια του… Τι θέλει

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, πέρα από την πρόκριση της ομάδας στον β΄ γύρο του κυπέλλου, ερωτήθηκε και το πως βλέπει ο πρόεδρος, Ανδρέας Σοφοκλέους, τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας.

«Μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένος με την ομάδα. Σίγουρα αυτό που θα θέλει είναι να διατηρηθεί στα ψηλά η ομάδα. Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου» ανέφερε η Αριάδνη.

Άρα, με βάση αυτά που λέει η Αριάδνη ο πρόεδρος, Ανδρέας Σοφοκλέους, θα τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση…

Διαβάστε επίσης: 

Που ΧΑΘΗΚΕ αυτή η ψυχή…

Θα τους ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ και στα πιο δύσκολα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE