«ΒΟΜΒΑ»! Συμφωνία μεγάλου συλλόγου με Αζάρ

«ΒΟΜΒΑ»! Συμφωνία μεγάλου συλλόγου με Αζάρ

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Madrid» που εδρεύει στην πρωτεύουσα, η Ρεάλ είναι πανέτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» απόκτησης του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι.

Στην εκπομπή που μεταδόθηκε η είδηση ανέφεραν πως η «βασίλισσα» έχει ήδη συμφωνήσει με τον σπουδαίο Βέλγο και πλέον «παίζει πόκερ» με τους Λονδρέζους για να τους πείσει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Η Τσέλσι φέρεται να ζητάει 170.000.000 ευρώ για το «ok», ωστόσο οι Μαδριλένοι ποντάρουν στο γεγονός ότι το συμβόλαιο του 27χρονου εκπνέει το 2020 και ότι ο Σάρι θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον δανεικό, Ματέο Κόβατσιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ Ρεάλ – Αζάρ κρατάει εδώ και περίπου μία διετία με τον παίκτη να έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να παίξει μπάλα για λογαριασμό της «βασίλισσας».

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE