Κυπριακός εμφύλιος στο VOICE – «Το αρκουδάκι της αγάπης νίκησε την τσιτάρα από Θαντερκατς» - VIDEO

Κυπριακός εμφύλιος στο VOICE –  «Το αρκουδάκι της αγάπης νίκησε την τσιτάρα από Θαντερκατς» - VIDEO

«Το αρκουδάκι της αγάπης νίκησε την Thunderclouds» σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης.

O Ανδρέας Ιωάννου από την ομάδα της Έλενας και η Χρυσώ Δημητρίου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά βρέθηκαν αντιμέτωποι ύστερα από κλήρωση το βράδυ της Τετάρτης, 5/12.

0 20χρονος έκανε πολλές φορές πρόβα το τραγούδι του για να δώσει όσο περισσότερο συναίσθημα μπορούσε, ενώ η Χρυσώ είχε φοβερή εμπιστοσύνη στον εαυτό της, αλλά και στις ικανότητές της.

Ο Ανδρέας Ιωάννου έβαλε συναίσθημα σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη, συγκινώντας την coach του.

Η δε Χρύσω με ένα ροκ στυλ ανέβηκε στην σκηνή και απογείωσε το κομμάτι της σε αγγλικό στίχο.

Τελικά ο κόσμος έδωσε την ψήφο του στον Ανδρέα Ιωάννου.

Ο δε Πάνος Μουζουράκης παρομοιάζοντας το cross battles του VOICE με τα cartoons είπε: «Το αρκουδάκι της αγάπης νίκησε την Thunderclouds». Δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της 37χρονης σοπράνο για την υπέροχή της φωνή. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE