Τιμές εισιτηρίων και πληροφορίες προπώλησης για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αλκή Ορόκλινη

Τιμές εισιτηρίων και πληροφορίες προπώλησης για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αλκή Ορόκλινη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Αλκή.

Αναλυτικά: 

«Έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Αλκή που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, στο στάδιο “Αμμόχωστος” και θα ξεκινήσει στις 18:00, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια που διεξάγονται αγώνες πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει Κάρτα Φιλάθλου, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο κάθε στάδιο.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεσή τους 1200 εισιτήρια για τη Νότια κερκίδα του σταδίου.

Σε περίπτωση που τα εισιτήρια δεν εξαντληθούν κατά την προπώληση, θα διατίθενται από τα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα, από τις 16:30.Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει συνεργείο έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου, από τις 16:30 μέχρι τις 18:30, δίπλα από την κεντρική κερκίδα.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων

Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel»

– Πέμπτη και Παρασκευή: 09:00–13:00 & 15:00–18:30
– Σάββατο: 09:00–13:00

OnlineTicketing: https://bit.ly/2sghwHu

– Μέχρι το Σάββατο η ώρα 13:00

Οι τιμές των εισιτηρίων, όπως έχουν καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα, είναι οι ακόλουθες:

– Κανονικό (18+ χρόνων): €15
– Μαθητικό (14-18 χρόνων): €10
– Παιδικό (μέχρι 14 χρόνων): €1

Oι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE