Ετοιμάζει «βόμβα» με Μποζίνοφ

Ετοιμάζει «βόμβα» με Μποζίνοφ

Έτοιμη για την πραγματοποίηση μίας μεταγραφής η οποία θα ταράξει τα νερά φέρεται να είναι η Λάρισα που κινείται για την απόκτηση του Βαλερί Μποζίνοφ.

Αποφασισμένη προκειμένου να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση είναι η Λάρισα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime οι «βυσσινί» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Βαλερί Μποζίνοφ προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ο 32χρονος Βούλγαρος επιθετικός ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους και της Φιορεντίνα αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Μπότεφ Βράτσα.

Την υπόθεση του παίκτη προκειμένου να τον πείσει να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας του Κάμπου» έχει αναλάβει προσωπικά ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας Τζιανλούκα Φέστα, με στόχο να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE