ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνει λωρίδα του αυτοκινητόδρομου - Διοχέτευση τροχαίας κίνησης από άλλο σημείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνει λωρίδα του αυτοκινητόδρομου - Διοχέτευση τροχαίας κίνησης από άλλο σημείο

Κλείνει για λίγες ώρες από το βράδυ της Πέμπτης (6/12) μέχρι το πρωί της Παρασκευής (7/12) λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου.

Από τις 8μ.μ. της Πέμπτης (6/12), μέχρι και τις 6π.μ. της Παρασκευής (7/12), τμήμα της λωρίδας βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, παρά την Ανθούπολη με κατεύθυνση προς Πάφο, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, οι είσοδοι στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο του Νέου Νοσοκομείου και από τον κόμβο Ανθούπολης θα είναι κλειστές.

Η κυκλοφορία προς τον αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Ύψωνα.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE