ΑΕΚ: Αύξηση του ονομαστικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΕΚ: Αύξηση του ονομαστικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσε ανακοίνωση για την Έκτακτη και την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας BALLTOWN HOLDINGS PUBLIC LIMITED.

Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκαν απόψε (05/12) στην αίθουσα συνεδριών στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel στην Λάρνακα, η Έκτακτη και η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας BALLTOWN HOLDINGS PUBLIC LIMITED (η «Εταιρεία»).

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έγινε αύξηση του ονομαστικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας από 11.300.000 ευρώ, διαιρεμένο σε 8.000.000 μετοχές Τάξης Α ονομαστικής αξίας 1 ευρώ έκαστη και 3.300.000 μετοχές Τάξης Β ονομαστικής αξίας 1 ευρώ έκαστη, σε 15.300.000 ευρώ, διαιρεμένο σε 8.000.000 μετοχές Τάξης Α ονομαστικής αξίας 1 ευρώ έκαστη και 7.300.000 μετοχές τάξης Β ονομαστικής αξίας 1 ευρώ έκαστη.

Παράλληλα δόθηκε παροχή εξουσιοδότησης στον γραμματέα της Εταρείας για να προχωρήσει με όλα τα απαραίτητα διαβήματα σχετικά με την αύξηση του κεφαλαίου, καθώς και τις απαραίτητες καταχωρήσεις στον Έφορο Εταιρειών.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση εξετάστηκε η Ετήσια Έκθεση και οι Οικονομικές Καταστάσεις για το οικονομικό έτος που έληξε την 31/12/2017.

Στην συνέχεια έγινε εκλογή Διοικητικών Συμβούλων, καθορίστηκε η αμοιβή των Διοικητικών Συμβούλων για το έτος 2018 και έγινε διορισμός ελεγκτών της Εταιρείας και καθορισμός της αμοιβής τους».

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE