Στην Κωσταντινούπολη ο Σον Πεν για ντοκιμαντέρ σχετικά με δολοφονία Κασόγκι

Στην Κωσταντινούπολη ο Σον Πεν για ντοκιμαντέρ σχετικά με δολοφονία Κασόγκι

Στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη όπου έκανε γύρισμα πήγε ο ηθοποιός Σον Πεν ο οποίος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 


Ο βραβευμένος με δύο φορές όσκαρ ηθοποιός έφτασε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας μαζί με το συνεργείο του, είχε επαφές με αρκετά άτομα σχετικά με την δολοφονία και έκανε τα πρώτα γυρίσματα. Ο Σον Πεν συνάντησε ακόμη και την αρραβωνιαστικιά Κασόγκι, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ενώ συναντήθηκε και με το στέλεχος του κυβερνώντος Κόμματος ΑΚΡ Γιασίν Ακτάι, τον οποίο είχε επαφές με τον Κασόγκι πριν δολοφονηθεί. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE