Ευχή σε Ομόνοια και μετά… ΞΕΣΠΑΣΜΑ! «Δυστυχώς συμβαίνουν πολλά στην Κύπρο – Επιτήδειοι υπάρχουν…»

Ευχή σε Ομόνοια και μετά… ΞΕΣΠΑΣΜΑ! «Δυστυχώς συμβαίνουν πολλά στην Κύπρο – Επιτήδειοι υπάρχουν…»

Ο τεχνικός του Ονήσιλου, Γιαννάκης Ποντικός μετά την ήττα από την Ομόνοια στο κύπελλο ευχήθηκε στο τριφύλλι να κατακτήσει τον τίτλο ενώ αναφέρθηκε με έντονο τρόπο για το κυπριακό ποδόσφαιρο και τους ψιθύρους γύρω από τις ομάδες.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Καταρχήν συγχαρητήρια στο Γιάννη Αναστασίου και την Ομόνοια για την πρόκριση και να ευχηθώ ολόψυχα την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν πήραν χρόνο και να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Η διαφορά με τον αντίπαλο ήταν εμφανής. Είχαμε ανταποκριθεί αρκετά καλά. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι του Σαββάτου. Δυστυχώς στην Κύπρο συμβαίνουν τόσα πολλά που βάζουν τους ανθρώπους τους ποδοσφαιρου σε πίεση, σε δύσκολη θέση. Δυστυχώς εγώ και η ομάδα είχαμε μεγάλη πίεση στο παιχνίδι γιατί δεν θέλαμε να ξεφύγει το σκορ γιατί οι επιτήδειοι υπάρχουν και το χαλάνε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να διαψεύσουμε τους ψιθύρους και να προστατέψουμε την ομάδα μας από φακέλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE