Σε αναμμένα κάρβουνα για Σίλντενφελντ που έφυγε υποβασταζόμενος! Σε ποιο σημείο έγινε η ζημιά…

Σε αναμμένα κάρβουνα για Σίλντενφελντ που έφυγε υποβασταζόμενος! Σε ποιο σημείο έγινε η ζημιά…

Ένα εύκολο απόγευμα για την Ανόρθωση στην Πάφο μετατράπηκε σε… ανησυχία μετά τον τραυματισμό του Γκόρντον Σίλντενφελντ στα τελευταία λεπτά του αγώνα Κυπέλλου με τον Ακρίτα Χλώρακα.

Ο Κροάτης αμυντικός αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό του αγώνα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος Κροάτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο όμως ακόμη δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση κατά πόσον είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

Η Κυρία αντιμετωπίζει την Κυριακή (9/12) την Δόξα όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γνωρίζουν στην Ανόρθωση το μέγεθος του τραυματισμού. Την Πέμπτη (6/12) θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.