Βουλευτικές Εκλογές: Ιδού όλοι οι υποψήφιοι ανά επαρχία - Τα ποσοστά γυναικών και οι ανεξάρτητοι
O Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει, ότι σήμερα υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026.

Ο πρόεδρος της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ο οποίος πήγε σήμερα να επιθεωρήσει τα ναυπηγεία της Τούζλα όπου κατασκευάζεται το αεροπλανοφόρο δήλωσε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε η παράδοση να γίνει το τελευταίο τετράμηνο του 2020. «Θα εγκατασταθεί ένα πλήρες σύστημα που θα συντονίζει από θαλάσσης πολεμικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για μία πλατφόρμα που θα αυξήσει την ισχύ της Τουρκίας επί θαλάσσης”, ανέφερε προσθέτοντας ότι ημερομηνία της καθέλκυσης θα ανακοινωθεί αργότερα. Όπως είπε θα κοστίζει σχεδόν τα μισά από όσα θα έδινε η Τουρκία για να αγοράσει από άλλη χώρα ένα παρόμοιο αεροπλανοφόρο.
Στην πίστα του αεροπλανοφόρου θα μπορούν να κάνουν κάθετη προσγείωση και τα αμερικανικά μαχητικά F-35, ενώ το ‘Αναντολού’ θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και 5 χιλιάδες άτομα προσωπικό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




