ΠΑΦΟΣ: Ο έξυπνος μοτοσικλετιστής - Ο τρόπος διαφυγής από τις βροχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Ο έξυπνος μοτοσικλετιστής - Ο τρόπος διαφυγής από τις βροχές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σίγουρα αυτό που έκανε είναι πολύ επικίνδυνο αφού κρατά την μοτοσικλέτα μόνο με το ένα χέρι αλλά είναι σίγουρα πρακτικό αν θέλεις να γλιτώσεις από τις βροχές.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο της τελευταίες ώρες ο συγκεκριμένος κύριος κάπου σε περιοχή της πόλης Πάφου χρειάστηκε να πάει κάπου με το σκουτεράκι του.

Όμως εκείνη την ώρα μαινόταν καταιγίδα άρα θα έπρεπε και να προστατευθεί.

Έτσι με το ένα χέρι κρατούσε την ομπρέλα και με το άλλο το σκουτεράκι.

]

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE