Mάλλον αυτόν «ΤΡΩΕΙ» ο Iταλός Μόττα…

Mάλλον αυτόν «ΤΡΩΕΙ» ο Iταλός Μόττα…

Πριν καμιά εβδομάδα είχαμε αναρωτηθεί, ποιος παίχτης θα φύγει από την Ομόνοια, για να εγγραφεί ο Μόττα τον Ιανουάριο (ΕΔΩ). 

Η στήλη μαθαίνει, ότι παίζει δυνατά το ενδεχόμενο, να ειδοποιηθεί για συζητήσεις πρόωρης διακοπής του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ, Τζαίλσον Αραούζο. 

Πέρσι ήταν μια από τις πιο αξιόλογες παρουσίες στην ομάδα, όμως στη φετινή σεζόν, δεν πρόσφερε πολλά πράγματα. Έχει πέντε συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

Υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Αλμπίν, δεν αποκλείεται να βρεθεί στη λίστα και ο διεθνής Μεξικανός χαφ Ενρίκες. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.