ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 29χρονος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται  29χρονος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία Κύπρου, ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό 29χρονου καταζητούμενου.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Στέφο Χαραλάμπους, 29 ετών, από την Έμπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης μεταφοράς επιθετικού οργάνου, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 19/11/2018 στην Έμπα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Καταγγελίας Εγκλήματος», στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE