ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 29χρονος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται  29χρονος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία Κύπρου, ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό 29χρονου καταζητούμενου.

Η Αστυνομία καταζητεί τον Στέφο Χαραλάμπους, 29 ετών, από την Έμπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης μεταφοράς επιθετικού οργάνου, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 19/11/2018 στην Έμπα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της «Καταγγελίας Εγκλήματος», στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.