ΠΑΦΟΣ- ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥ: Μεταφέρθηκε σε κλινική στη Λεμεσό ο 61χρονος

ΠΑΦΟΣ- ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΟΥ: Μεταφέρθηκε σε κλινική στη Λεμεσό ο 61χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, μεταφέρθηκε ο 61χρονος κυνηγός, που αυτοτραυματίστηκε με το κυνηγετικό του όπλο, το πρωί της Τετάρτης (5/12), στην προσπάθεια του να προστατευθεί από τις βροχές.

Νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline, αναφέρει ότι ο 61χρονος στη προσπάθεια του να προστατευθεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή Χα- Ποτάμι, της επαρχίας Πάφου, εκπυρσοκρότησε το κυνηγετικό του όπλο, τραυματίζοντας τον στη δεξιά παλάμη.

Σχετικό δημοσίευμα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρει ότι ο κυνηγός, μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, ενώ οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του εκτός κινδύνου.

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE