Έφυγε «πυροβολώντας» η παίκτρια του Greece’s Next Top Model – Σκληρά τα λόγια της Καγιά - VIDEO

Έφυγε «πυροβολώντας» η παίκτρια του Greece’s Next Top Model – Σκληρά τα λόγια της Καγιά - VIDEO

Η Βίκυ Καγιά της είπε ότι έχει γυάλινο βλέμμα και ότι έχει χάσει τον εαυτό της μέσα στο παιχνίδι.  

Στο επεισόδιο του GNTM της Τρίτης, 4/12, οι top 9 υποψήφιες του GNTM, έπρεπε να αποδείξουν ότι η ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι και γυναικεία υπόθεση και πόζαραν ως δυναμικές και σέξι αμαζόνες της ασφάλτου, στον φακό του Μάριου Γκαβογιάννη.

Οι κριτές αφού είδαν όλες τις φωτογραφίες, αποφάσισαν πως τις δύο χειρότερες λήψεις είχαν η Μικαέλα Φωτιάδου και η Εύη Ιωαννίδου. Τελικά η χειρότερη φωτογραφία ήταν αυτή της Μικαέλας Φωτιάδη, η οποία αποχώρησε από το GNTM.

Από το παιχνίδι έφυγε τελικά η Μικαέλα, η οποία θυμωμένη για την αποχώρησή της δεν μάσησε τα λόγια της καθώς θεωρούσε πως δεν ήταν δυνατόν να φεύγει εκείνη και να παραμένει στο παιχνίδι η Άννα Αμανατίδου με την οποία ανέκαθεν είχαν κόντρα.

H ίδια λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ανέφερε: «Είναι λίγο τραγικό ότι θα φύγω εγώ και η Αμανατίδου είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί και όλα όσα της είπε η Καγιά κατά την αποχώρησή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE