Το νέο επαγγελματικό βήμα της Τζώρτζιας Παναγή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Τζώρτζιας Παναγή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Τζώρτζια Παναγή είναι περήφανη για το νέο της επαγγελματικό βήμα... το οποίο και δεν κρύβει.

Η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ ετοιμάζει τηλεταινία για τις επόμενες βδομάδες και ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι και η Τζώρτζια Παναγή. 

Η συνεργάτης της Κωνσταντίνας Ευριπίδου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική τέχνη, την οποία βλέπει σαν κάτι δημιουργικό.

Ο ρόλος της θα είναι της σέξι ιδιαιτέρας και αναμένουμε να την δούμε εν δράσει.

Η Τζώρτζια Παναγή μέσω ενός instastory μοιράστηκε το νέο της επαγγελματικό βήμα. Το σχόλιό της: 'Τόσο χαρούμενη για κάτι νέο, δημιουργικό'.  

Ακολουθεί το σχετικό instastory: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE