Νίκη ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ για την ΑΕΚ!

Νίκη ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ για την ΑΕΚ!

Τη νίκη που την ανεβάζει ψυχολογικά πέτυχε η Τεχνοοικία ΑΕΚ που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών (σ.σ. πρώτης στο Β Γύρο) κέρδισε την Αναγέννηση με 3-0 σετ και βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση.

Η Αναγέννηση από την άλλη δεν άντεξε στη Λάρνακα και ηττήθηκε.

Το καλό της πρόσωπο έδειξε η Τεχνοοικία ΑΕΚ στο πρώτο σετ, κυριάρχησε και κέρδισε 25-14 ανοίγοντας το σκορ.

Η Αναγέννηση ανέβασε πολύ την απόδοσή της στο δεύτερο σετ και πίεσε την Τεχνοοικία ΑΕΚ, αλλά οι Λαρνακείς πήραν το σετ με 25-21 και προηγήθηκαν 2-0.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στο τρίτο σετ κερδίζοντας με 25-17 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (AΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ): Ιορδάνους, Γκόγκιτς, Στρίμερ, Νικ. Στυλιανού, Λοβ, Αιμ. Δημητρίου – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Π. Δημητρίου, Καρακώστα, Νατ. Στυλιανού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Ι. ΚΟΥΜΗ): Αντωνίου, Ειρ. Λουκά, Σομπόλ, Χατζηθωμά Μικ. Λουκά, Γκρίμπαν – Λίμπερο: Oικονόμου. – Αλλαγές: Φραντζέσκου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE