Είδηση βόμβα – Τι θα κάνουν μαζί Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι;

Είδηση βόμβα – Τι θα κάνουν μαζί Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι;

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα γίνουν «συμπαίκτες» σε έναν αγώνα.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί τον δεύτερο μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος θα λάβει χώρα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την ερχόμενη Κυριακή, θα έχουν Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι!

Όπως αναφέρει η ισπανική «AS», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα προσκαλέσει τους δύο σούπερ σταρ να δούνε το μεγάλο ματς στην προεδρική σουίτα του γηπέδου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό τους για τα όσα έχουν προσφέρει στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο Πέρεθ υπολογίζει στο γεγονός, ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους την ερχόμενη Κυριακή. Ο Μέσι έχει ήδη «κλείσει» εισιτήριο από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μένει η επιβεβαίωση του Ρονάλντο που ως γνωστόν δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της Ρεάλ πριν αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE