ΠΑΦΟΣ-ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Ειδοποίησε η νεαρή οδηγός την Αστυνομία- Έχασε τον προσανατολισμό της

ΠΑΦΟΣ-ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Ειδοποίησε η νεαρή οδηγός την Αστυνομία- Έχασε τον προσανατολισμό της

Νεαρή οδηγός από την Ρωσία κατέπεσε με το όχημά της στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης 4/12 ενώ για την διάσωση της οδηγού στήθηκε επιχείρηση από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως η οδηγός έχασε τον προσανατολισμό της ενώ οδηγούσε στην περιοχή με αποτέλεσμα να πέσει με το όχημα της στην θάλασσα στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας σε βάθος 1,5 μέτρου .

Η οδηγός του οχήματος κατάφερε να ειδοποιήσει η ίδια την Αστυνομία.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την νεαρή οδηγό στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Το περιστατικό εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.