Κύπρος και Ισραήλ συνεργάζονται στον τομέα της υγείας, είπε ο Υπουργός Υγείας στη γιορτή Χανουκά

Κύπρος και Ισραήλ συνεργάζονται στον τομέα της υγείας, είπε ο Υπουργός Υγείας στη γιορτή Χανουκά

Το Ισραήλ και η Κύπρος έχουν αναπτύξει εδώ και χρόνια συνεργασίες σε πολλούς τομείς, μεταξύ αυτών και στον τομέα της υγείας,δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε χαιρετισμό του στην τελετή για τον εορτασμό της εβραϊκής γιορτής Χανουκά στο Νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`  στη Λευκωσία.



Ο κ. Ιωάννου δήλωσε ότι οι δύο χώρες έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της δωρεάς και της μεταμόσχευσης οργάνων και ανταλλάσσουν εμπειρογνωμοσύνη σε συγκεκριμένα ιατρικά θέματα.

Σημειώνοντας ότι τα παιδιά ασθενείς βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των δύο χωρών, επεσήμανε ότι ο στόχος είναι να κάνουν τη διαμονή τους στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο σύντομη αλλά και να τους δώσουν λίγη χαρά.

Χαιρέτισε την παρουσία μελών του μη κυβερνητικού οργανισμού από το Ισραήλ "Dream Doctors Project" που ανέπτυξαν μια σύγχρονη θεραπευτική μέθοδο με ιατρικούς παλιάτσους, οι οποίοι και επισκέπτονται για δεύτερη φορά την Κύπρο και δίνουν χαρά στα παιδιά ασθενείς.

Καταλήγοντας, ο Υπουργός ευχαρίστησε τον Πρέσβη του Ισραήλ και τα μέλη του Dream Doctors Project, για την πρωτοβουλία αυτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE