Νέα ανάρτηση-ΦΑΡΜΑΚΙ ο Ολίβα – Ποιον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ για το ναυάγιο στην Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέα ανάρτηση-ΦΑΡΜΑΚΙ ο Ολίβα – Ποιον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ για το ναυάγιο στην Ομόνοια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογράφισε τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ για την αποτυχία του στην Ομόνοια.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν πολύ νωρίς από την Ομόνοια, δημοσίευσε ένα δημοσίευμα του omonoianews, μέσα από το οποίο καταλογίζονται ευθύνες στον Άνχελ Γκόμεθ και στη λεζάντα έγραψε: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Στην ανάρτηση του μάλιστα ο Ολίβα υπογράμμισε κάποια σημεία τα οποία αναφέρονται σε ρόστερ χαμηλών πτήσεων και που δεν ανταποκρίνεται στους στόχους που είχαν τεθεί το καλοκαίρι.

Η ανάρτηση του και τα σημεία που υπογράμμισε:

«…ρόστερ χαμηλών πτήσεων…»

«…το ρόστερ να μην ανταποκρίνεται σε καμιά περίπτωση στον στόχο που έθεσε η εταιρία αρχές της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την Ευρώπη…»

« Άρα το ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές που το απαρτίζουν δεν είναι για Ευρώπη, ενώ για εξάδα… πίνει νερό.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.