Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger θα απογειώσει το στιλ κάθε άνδρα

Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger θα απογειώσει το στιλ κάθε άνδρα

Εντυπωσιακά, άνετα και πάνω από όλα στιλάτα είναι τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής του Tommy Hilfiger, σε συνεργασία με τον Lewis Hamilton.

Η συλλογή TommyXLewis συνδυάζει τις γραμμές των sportswear συλλογών του brand, επανεξετάζοντας iconic κλασσικά Αμερικανικά στιλ για ένα «young gentleman» look.

To προσωπικό twist του Lewis σε κάθε σχέδιο εμπνέεται από τα τατουάζ του, τη luxury street style γκαρνταρόμπα του και τον τυχερό αριθμό του, το 44.

Η συλλογή αποτελείται από κλασσικά κομμάτια με έντονα χρώματα, αθλητικές επιρροές, πολύπλευρα σχήματα και απευθύνονται στον μοντέρνο και με αυτοπεποίθηση Tommy άντρα. 

Περιλαμβάνει ρουχισμό, παπούτσια, αξεσουάρ, εσώρουχα και κάλτσες.

«Ήξερα ότι θα είναι ένας μέντορας που θα με εμπνεύσει και θα μου δώσει δημιουργική ελευθερία να εκφράσω τον εαυτό μου μέσα στο σχεδιαστήριο. Είμαι περήφανος με το αποτέλεσμά που δημιουργήσαμε μαζί και είμαι ενθουσιασμένος με το λανσάρισμα της TommyXLewis συλλογής στους fan μας αυτό το φθινόπωρο…» δήλωσε ο Lewis Hamilton με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων που σχεδίασε.

Τη συλλογή TommyXLewis FW 18 μπορείτε να τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE